ШоуБиз

Aniston секси и во реклама за вода :)

Да се биде секси на реклама, според повеќето, значи на себе да имаш сосем малку облека или воопшто и да ја немаш. Сепак, во случајот на Jennifer Aniston тоа не е така.

Актерката снимила реклама за водата „Glacéau smartwater “ во која изгледа младолико, шармантно и секси, а воопшто не морала да се разголи за да го постигне тој ефект.

Инаку, се шират гласини дека Aniston конечно го преболела поранешниот сопруг Brad Pitt и дека наводно му пратила голем букет ружи, кој чинел 800 долари со порака:

– Она што се чинеше како минато конечно и навистина стана минато.

Напиши коментар