man fashion

Anthony Kiedis на свој начин

Anthony Kiedis е фронтменот на групата Red Hot Chili Peppers, кој има поинаков, уникатен стил. Тој е свој, на свој начин. Ретко кој да го облече тоа, а да изгледа убаво. Сосема опуштен, а воедно и модерен.

Го гледаме во обични памучни маички со куси панталони, но на свечените манифестации се појавува во елегантни изданија кои исто така одлично му прилегаат. Ова е најдоброто од него:

Напиши коментар