Sweet Home

Aquabox – системот елементи за тоалет, кој ќе реши многу Ваши дилеми…

Овој проект ги вклопува сите вообичаени елементи за тоалет, во едно…

Системот со прочистување на вода, вграден во внатрешноста на објектите, Ви овозможува да исчистите и соберете 80 литри вода, колку што е и капацитетот на резервоарот. Важни одлуки на иновативниот Aquabox се сауната и таканаречената колор терапија. Сјајната идеја, преточена во оригиналност и елеганција, го пласираше овој проект на пазарот за многу кратко време.

Масимо Брунгера, освен што имаше за цел да создаде иновативен проект, сакаше да промовира и рационално користење на вода.

 

Напиши коментар