man fashion

Ashton Kutcher – лежерен и урбан стил

Актерот Ashton Kutcher важи за еден од најпосакуваните мажи на денешницата. Кога станува збор за неговиот стил, тој е карактеристичен по откачените комбинации од лежерен, кежуал изглед и задолжително капче на главата.

Без разлика дали носи класичен костум или обични фармерки и памучна блуза, капчето е незаборавен детал.

Погледнете го стилот на Ashton кој тој го практикува кога камерите се изгасени.

Напиши коментар