Bridal

Atelier Aimée 2013 – новите пролетни бои и модели

Atelier Aimée – популарен бренд специјализиран во производството на врвни венчаници овој пат пријатно не изненадува со својата пролетна колекција обоени венчаници со што внесува позитивно и весело расположение како и навестува нов и забавен тренд во оваа област.

 

atelier aimee 2013 mint green wedding dresses

atelier aimee 2013 mint green color wedding dresses

atelier aimee bridal 2013 pink ombre color wedding dress

atelier aimee bridal 2013 rose pink ombre color wedding dress

atelier aimee 2013 strapless ombre pink ivory wedding dress

atelier aimee 2013 pink wedding dresses print ball gown

atelier aimee bridal 2013

atelier aimee bridal 2013 rose pink purple print color wedding dress

atelier aimee color wedding dresses 2013 floral print ball gown

atelier aimee wedding dresses 2013 strapless lace gown

atelier aimee bridal 2013 lace peplum wedding dress

atelier aimee wedding dresses 2013 bridal

atelier aimee wedding dresses 2013

atelier aimee bridal 2013 strapless wedding dress tier ball gown skirt

atelier aimee bridal 2013 strapless ball gown

 

Напиши коментар