ШоуБиз

Аврил Лавињ има девојка?

Аврил Лавињ оваа година во јануари месец ја прекина две годишната врска со Броди Џенер, па наместо ново момче си најде девојка.

Папараците ја уловиле на една плажа во Мексико со една, за јавноста сеуште непозната, бринета од која не се одвојувала. Лежеле на една лежалка, се мачкале со масло, си ѕиркале во костимите, заедно припиени една до друга оделе во длабочините…

Тие исто се однесувале и пред своите пријатели, што значи дека врската е веќе официјална и ништо не се крие.

 

Напиши коментар