man fashion

Bagua пролет –лето 2012

Ова е дел од последната пролетно-летна колекција чевли од францускиот бренд. Чевлите се кежуал варијанта изработени во комбинација од повеќе материјали, како што се превртена кожа и  грубо џинс платно што допринесува уште повеќе за нивниот опуштен изглед.  Колекцијата има позитивни критики и од наша страна!

 

Напиши коментар