Art & Crafts

Балон свеќа – одличен детаљ за домот

Интересен домашен проект,кој според крајниот резултат се наметнува како одличен детаљ за сечиј дом.

Многумина ги обожаваат свеќите и често ги поврзуваат со смирена романтична атмосфера. Кога замислувате романтична вечера, прво нешто што ви доаѓа на ум е секако вечера на свеќи. Свеќите додаваат  магија и мистерија на амбиентот… зошто да не ја направите вашата вечера вистинско задоволство !!!

Погледнете како од еден балон наполнет со вода и растопен восок добивате интересен детаљ за Вашиот дом.

Напиши коментар