Sweet Home

Бамбус во домот

За убава, пријатна и топла атмосвера во домот бамбусот е вистинскиот избор. Не залудно кинезите го користат и го сметаат за заштитник во тешките времиња. Тој за нив е симбол на сила, издржливост и отпор.

Бамбусот може да биде застапен во домот како главен мебел или пак да се одлучите за детали и ситни декорации.

Од него се прават маси, кревети, ролетни…

 

Ролетните се погодни и за внатрешно и надворешно поставување. Идеални се за летниот период, кога не го пропуштаат сонцето, но овозможуваат струење на воздухот.

Доколку ја сакате егзотиката во домот тогаш одлучете се за плетен мебел.

Напиши коментар