Бањата е особено важен дел од ентериерот на вашиот дом зошто тоа е местото каде вие се релаксирате. Уредувањето на бањата треба да биде пријатно за око за да може навистина да биде она катче од домот каде ќе се ослободите од напнатоста. Еве неколку прекрасни идеи за тоа како би можела да изгледа вашата бања:

 

custom LED mirror lighting

A bathtub with built in shelving 20 Contemporary Bathroom Tubs for a Soothing Experience

white modern bathroom Relaxing Bathroom Designs That Soothe the Soul

modern bathroom with free standing tub and amazing views 19 Tastefully Elegant Bathroom Designs

Bolla Sfioro 1 Unique Round Whirlpool Bathtub is Inviting

Teuco Corner Whirlpool Shower 1 Teuco Corner Whirlpool Shower Integrates Shower With Bathtub

Teuco Corner Whirlpool Shower 2 Teuco Corner Whirlpool Shower Integrates Shower With Bathtub

Arima by Glass Fabulous Spa for your home: Arima designed by Glass

Bathroom decorating ideas 1 Bathroom decorating ideas   bathroom remodeling

Elegant Ambrosia Bathtubs 1 Pearl Bath Introduces Innovatively Elegant Ambrosia Bathtubs

Elegant Ambrosia Bathtubs 2 Pearl Bath Introduces Innovatively Elegant Ambrosia Bathtubs

Elegant Ambrosia Bathtubs

 

Напиши коментар