Sweet Home

Бањи инспирирани од природата…

Чистотата на водата, енергијата на каменот и топлината на дрвото се комбинираат, со што се создава една единствена колекција, која пак создава еден поинаков пристап.

Од мијалникот, преку кадата и туш подовите, до полиците…Сите елементи се и модерни и функционални. Изработени од различни видови на камен, дрво и алуминиум, сите користени материјали влијаат на ист начин, на кој што умее и природата и создаваат атмосфера која поттикнува холистичко опуштање.

Доколку Ви се создава слика која би можеле да ја примените и во Вашата бања, притоа да го извлечете максимумот од природата,  ви нудиме комплетни идеи кои ќе Ви помогнат при остварување на истото…

Напиши коментар