Мода

Barbara Palvin за H&M за лето 2012…

Магијата на брендот кој ги освои сите трендсетери, не стивнува…

Додека за момент помисливме дека светот ќе стане копија на диктатите на модните магазини и журналистите кои со задоволство ја прифатија улогата на модни критичари… Брендот H&M успеа да го задржи задоволството на сите кои уживаат во необичното, урбаното, а сепак модерно, овозможувајќи уникатни линии, кои сите ги очекуваат со задоволство…

Ви претставуваме неколку авангардни летни модели, презентирани од синооката убавица Barbara Palvin…

Напиши коментар