Prison brake

Бејзбол топче продадено за 3.000.000 долари!

Најскапите предмети продадени на аукција

Бејзбол топчето на Мекгвајер

3.000.000 долари

Безбол топчето со кое Марк Мекгвајер достигна апсолутен рекорд и влезе во историјата на спортот со 70 houme-run потези во сезоната, до последен момент, борејќи се за Кардиналите од Сент Луис за превласт над Семи Сос од Чикаго Кабс – беше продадено за рекордна сума што некогаш е платена за меморабилија од овој вид.

Напиши коментар