Иако неговиот тим беше поразен, Бекам очигледно бил добро расположен па го соблекол својот дрес и и го поклонил на една своја обожувателка која седела во првите редови. Воедно ги поздравил и останатите фанови и им поделил автограми.

Илјадници жени во саботата очигледно посакуваа да бидат на нејзино место, но само таа ја имаше таа среќа. Тој покрај тоа што и поклони дрес, ја прегрна пред сите.

Напиши коментар