ШоуБиз

Бекам со бела чорапа и влечка во продавница

Дејвид Бекам претставува модна икона, тој е сопруг на една од најактуелните и најплатените дизајенрки, Викторија Бекам. Но, сепак и на него му се случи оваа модна грешка и во продавница отиде со бели чорапи и бели гумени влечки.

До сега Бекам сме го гледале среден од глава до пети, поставувал многу модни трендови за мажите, заштитно лице е на моден бренд за мажи… Најверојатно му здодеало од тоа постојано да внимава на себе и на тоа како излгеда, па дури и кога оди во продавница.

 

Напиши коментар