Sweet Home

Белата перфектност во Копенхаген

Ова е еден совршен дом кој е лоциран во Копенхаген. Неговата внатрешност е премногу едноставна, а сепак совршена. Она што посебно ќе ви падне во очи е прекрасниот под од дрво и природната светлина која ја има овој дом.

Неколку уметнички слики, основниот мебел и тоа е се што овој стан има. Погледнете како би можело и вашиот дом да изгледа:

Напиши коментар