Sweet Home

Белиот стан во Лондон

Овој преубав стан се наоѓа во центарот на Лондон. Преубаво уреден со млечно бела боја, едноставно ќе ве натера да го посакате.

Уреден е со минималистички стил, и ултра модерни парчиња мебел.

Топлата атмосвера во домот е дополнета со плетени бамбусови масички и крзнени прекривки на подот.

Напиши коментар