man fashion

Бенетон ја има совршената облека за вас

Мажи, ова е преубава колекција која е пожелно да ја погледнете и доколку сте во можност да си одберете нешто за себе. Како и секогаш многу бои, но сите одлично искомбинирани.

Ова е најновата колекција за мажи наменета за претстојната зима 2013 година. Џемпери, палта, џинс, кошули, панталони… се е неверојатно добро осмислено.

 

Напиши коментар