man fashion

Бенетон за пролет-лето! Ако не забележавте црната ја нема:)

Новата колекција за пролет-лето 2012 на Бенетон е сосема позитивна и без тмурни и депресивни бои. Ако ја сакате позитивната енергија, веселите бои тогаш вашиот избор е дефинитивно Бенетон.

Ова е кежуал колекција која е направена од меки и пријатни материјали кои може да ги носите секојдневно.

 

Напиши коментар