Керозин

Bentley Continental GT BR-10 пакетче за летање

Освеженото BR-10 издание, родено од новата Bentley Continental GT серија, се состои од 5 дела лесни јаглеродни влакна – аеродинамичен пакет создаден со уникатна технологија.

Дизајнерите и инженерите работеле навистина прецизно за да создадат ремек дело за ова безвременско купе: ексклузивен и најелитен аеродинамичен пакет без ништо да угрди, односно сè само за подобрување на убавата чистота на фабричкото тело.

Напиши коментар