Bridal

BHLDN – елегантни венчаници и свечани фустани

Еве една прекрасна колекција венчаници и свечани фустани за жените кои ја сакаат класиката, ретро и елегантниот стил.

Сезонава нежните материјали во комбинација со чипка се ултра популарни, како и чистите модели без многу украси и детали. Колку поедноставно, толку подобро е слоганот кој го дефинира новиот тренд.

bhldn short wedding dresses 2013 daisy doll dress

bhldn 2013 bridal marchioness one shoulder short rose pink wedding dress

bhldn bridal 2013 strapless niceties pink wedding dress

bhldn bridal 2013 tea rose short lace wedding dress sleeves

bhldn 2013 bridal de rigueur strapless wedding dress

bhldn 2013 bridal cascata strapless wedding dress

bhldn 2013 bridal luella strapless wedding dress

bhldn 2013 bridal horizon short halter dress

bhldn 2013 bridal whirlwind wedding dress

bhldn wedding dresses 2013 flamenca banderole

bhldn blue wedding dress bridal 2012 crashing waves gown

bhldn wedding dresses aiguille gown

bhldn wedding dresses swirling platinum gown

bhldn reception short wedding dresses fall 2012 bridal

bhldn short wedding dresses fall 2012

bhldn short reception wedding dresses 2012

bhldn short wedding dresses 2012

bhldn elysium gown

bhldn wedding short dresses - confetti rush dress and afternoon social dress

bhldn anthropologie 2011 pleated fantasy gown Quillaree

bhldn wedding dresses 2011 - tulle era dress retro style bridal gown by Tracy Reese

bhldn 2011

bhldn

bhldn spring 2012 lita gown

bhldn spring 2012 wedding dresses

bhldn 2012 short wedding dress

bhldn spring 2012 wedding dress

bhldn wedding dress milles petals corset gown

bhldn wedding dress panes of lace gown

 

 

Напиши коментар