man fashion

Бидете различни! Бидете со стил – советува Michael Kors

Пролетната колекција на Michael Kors  – удобност со стил!

Модниот дизајнер Michael Kors има одлична визија за следната пролет. Сафари стилот ќе биде застапен во голема мера. Преубава колекција која одлично поминка кај модните критичари.

Новата колекција за мажи е наменета за оние кои ја сакаат лежерноста, различноста и доминантноста. Погледнете какви парчиња облека излегоа од работилницата на овој докажан дизајнер.

 

Напиши коментар