Убавина

Блондинките се ин оваа сезона

Доколку размислувате за промена на нашиот изглед, почнете од косата. За оние похрабрите препорачуваме промена на бојата на косата. Стилистите ја препорачуваат русата коса, нормално на оние на кои им прилега во зависност од нивниот тен.

Имате на избор широка палета на руси нијанси. Од светло руса, па се до медови нијанси кои се прелеваат. Погледнете ги боите кои стилистите ги прогласија за ултра модерни.

Напиши коментар