Керозин

BMW M5 е најбрзиот седан на светот

За сите љубители на брзината, звукот, на адреналинот… ви подготвивме едно преубаво видео кое ќе ве воодушеви. Ова е автомобил кој се движи како куршум, погледнете го видеото и моментите кои ќе ви го докажат тоа.

Уживајте:

Напиши коментар