Керозин

BMW M5 – Уметност на 4 тркала

Сакате да видите нешто чудно, но интригантнo убаво? Ви препорачуваме да ja погледнете новата реклама на канадската единица на BMW, во која во главна “улога” е BMW M5. Без непотребно разголени девојки, , без неподносливо количество чад и издувни гуми – само 560 чисти коњски сили, произведени од седан, кој прави се што е можно да изгледа на куршум.

 

Непосредно по “лансирањето” од стартната точка, М5 го поминува претходно дефинираниот пат со електронски ограничена брзина од 250 км / ч поминувајќе серија пречки. И сето тоа ќе го видите забавено, со соодветна музика.

 

Ова се само две минути од вашиот живот, за кои сметаме дека нема да зажалите и за момент дека сте ги одвоиле токму сега. Притиснете го копчето Play и уживајте.

 

 

Напиши коментар