ШоуБиз

Bobby Christina не е свршена!

Booby Christina би сакала да си носи нешто мало со себе што постојано ќе ја потсетува на нејзината неодамна почината мајка, Whitney Houston.

Портпаролот на Bobby изјавил дека таа и Nick Gordon (22) не се свршени и во блиска иднина не планираат да се венчаат.

–          Таа го носи само прстенот на мајка ѝ. Нема никаков венчален прстен, ако ве интересира. И нема потреба покрај сите проблеми што во последно време му се случија на тоа семејство, да додавате вода на огнот. Помирете се, нема ни трага од свадба.

Bobby прв пат го привчеле вниманието на медиумите кога беше забележана како се бакнува со својот посвоен брат на улица.

Напиши коментар