ШоуБиз

Bobby Christina се свршила со „тајниот брат“!

Иако дури и нејзината баба искоментирала дека врската помеѓу ќерката и „тајниот син“ на Whitney Houston е инцест, самата Bobby Christina во тоа не гледа никаков проблем и изјавила дека тие двајца немаат иста крв.

Американските медиуми овие денови објавија дека 19-годишната ожалостена ќерка се свршила со 22-годишниот Nick Gordon. Фоторепортерите ги снимиле како разменуваат нежности на улица, а Bobby носела прстен на раката.

Наводно, братот ја запросил Bobby на 10-ти Март, а таа без двоумење прифатила. Наскоро планирале и венчавка. Nick бил единствената личност на која Bobby верувала и биле длабоко поврзани. Врската им започнала уште минатата година, а од тогаш била неразделни.

Напиши коментар