ШоуБиз

Богат италијанец паднал пред убавината на Наташа! Вистина или добра приказна?

Каде и да се појави, некој маж лудо се вљубува. Каква ли убавина ќе беше тоа…

Наташа Беквалац била заедно со своите пријателки на краток одмор во Милано. По целодневниот шопинг, кафе, ручек… вечерта таа го посетила најпознатиот клуб Холивуд, во Милано, каде одат сите познати ѕвезди.

Веднаш штом таа влегла во клубот веднаш ја забележал сопственикот и и пришол со цел да и каже дека е фасциниран од нејзината убавина и работа. Наводно богатиот сопственик бил веќе запознаен со ликот и делото на Натка. Тој ја замолил таа да му прави друштво за пијачка.

Оваа приказна ја раскажала блиска пријателка на Наташа за српскиот магазин Ало.

Дали е ова вистинска приказна или само добра замисла, останува на нас, самите да си процениме.

Напиши коментар