ШоуБиз

Богатството е само дел од филмот за “Хурем”

Миленичката на “Султанот” Хурем изгледа дека во раскошот и луксузот ужива само на филм. Турските медиуми пишуваат дека таа има подигнато три кредити, од кои и прети опасност да остане без имотот. Два од кредитите ги подигнала од Германија, а еден во Турција.

Она што е интересно е што таа кредитите ги земала за да купи луксузна и голема куќа во Германија, но не за себе туку за сетсра и. Најверојатно таа се надевала на помош од продуцентската куќа на “Величествениот” но, сепак не наишла на поддршка иако се заканила со повлекување од проектот ако не добие помош.

Освен оваа вест, во турските медиуми се пишуваше дека Мерјем била во врска со една италијанка. Весниците пишуваа дека таа во минатото повеќе ги сакала жените, но на сето ова Мерјем изјавила дека тоа е цената на славата без да ги демантира овие гласини.

 

Напиши коментар