man fashion

Боја и свежина за мажите од Бланко

Сосема наскоро ви ја представивме женската пролетна колекција од истиот моден бренд и еве со мало закаснување ви ја представуваме и машката страна на колекцијата. Двете колекции се водени од иста идеја, а тоа е дека пролетта треба да ја дочекаме со експлозија од свежи бои и удобни модерни модели.

Напиши коментар