ШоуБиз

Болотели и Рафаела повторно заедно: Жал ми е што те повредив!

Напаѓачот на Манчестер Сити очекува близнаци со прекрасната Рафаела со која до неодамна беше во војна.

Тој иако не го доби тоа што го сакаше, а тоа е ДНК анализа за бременоста на Рафаела, сепак се смири со својата девојка и сеа заедно во прегратки ќе ги чекаат нивните бебиња.
” Тоа што го барав од Рафаела, не е ништо чудно, тоа би го направил секој маж.” оправдано изјави фудбалерот.
Но сепак тој длабоко жали за сите лоши зборови кои и ги упати на Рафаела и најсреќен би бил ништо од тоа да не излезеше од неговата уста.
Повеќе изјави поврзани со Рафаела нема да дава и ги замолува сите да да ја почитуваат неговата приватност.

Напиши коментар