Sweet Home

Божилак во домот

Божилакот секогаш се поврзува со нешто возвишено а во исто време едноставно и прекрасно. Но дали некогаш сте поскале да имате свој Божилак во домот?

Целиот концепт на овој дом е инспириран од Божилакот. Главните бои се зелената, жолтата и црвената боја. Неверојатен контраст на бои, но искомбинирани на начин кој ги разгалува очите. Чувството на нападност во комбинација со нежност и добивате неверојатно место за живеење. Модерното во склоп со класичното обогатено со возвишеното и останувате без зборови…

Прашањето кое се поставува е…Дали би можеле да живеете во ваков дом?

 

Напиши коментар