ШоуБиз

Брајан Адамс ја доби работата од соништата

Познатиот пејач, Брајан Адамс доби одлична работа. Тој е еден од фотографите за новата кампања на Мартини. Брајан ги слика 28 убавици од 23 различни земји, кои се финалистки од големиот зибор за ново заштитно лице на овој пијалок.

Фото сесијата се одвива на Ибица, таму се снима рекламен материја со врвна екипа.

Погледенте како изгледа снимањето на оваа рекламна кампања и дел од фотографиите кои ги направи Брајан Адамс:

http://www.youtube.com/watch?v=qn20HEWu78s&feature=player_embedded

 

Напиши коментар