Motherhood

Бракот пред и потоа:)

Таа: Чао Драги!

Тој: О, конечно, колку долго чекам!

Таа: Што, да не сакаш да си одам?

Тој: Не! Како може нешто такво да ти падне на памет? Самата помисла на тоа ме плаши!

Таа: Дали ме сакаш?

Тој: Секако! Во секое време, дење и ноќе!

Таа: Дали некогаш си ме изневерил???

Тој: Не! Никогаш! Зошто воопшто ме прашуваш

Таа: Сакаш да ме бакнеш?

Тој: Да секој пат кога ќе ми се пружи прилика за тоа!

Таа: Дали некогаш би ме удрил?

Тој: Да не си полудела? Па, ти знаеш добро каков сум!

Таа: Можам ли целосно да ти верувам?

Тој: Да.

Таа: Љубов…

Седум години по венчавката:

Текстот само прочитајте наназад…!

Напиши коментар