ШоуБиз

Бразилската одбојкара се соблече гола

Мари Параиба, 26, се одлучи да се соблече потполно гола за популарниот Плејбој.

Таа на кратко ја тргна настрана одбојката и се посвети на една поинаква кариера. Може да се каже дека првичниот обид е навистина успешен.

“Не ја исклучувам можноста еден ден да се вратам на одбојката, само сега уживам во понудите кои ги добивам и не сакам да ги испуштам”, изјавила Мари.

Погледнете го видеото од снимањето за Плејбој:

http://www.youtube.com/watch?v=_AnzjddPwQg&

Напиши коментар