man fashion

Бред Пит – пример за машка мода

Носете ја облеката со стил, одберете го она што најдобро ви прилега, она што ве прави да се чувствувате опуштено. Бред Пит е маж кој е во 40-те и неговиот стил на облекување може да биде пример за мажите на негова возраст, но и на оние помладите од него.

Кога е на свечените пригоди перфектно ја носи елегантната облека, а кога е на прошетка со своето големо семејство кежуал стилот е негово обележје. Секогаш убаво искомбинирани бои и материјали. Браво за стилот на Пит!

 

Напиши коментар