ШоуБиз

Бред Пит во Величествениот?!?

Она што парите го можат, никој не го може. Доказ за тоа е и веста дека холивудскиот актер Бред Пит најверојатно ќе се појави во турската хит серија Величествениот.

Имено, на него му биле понудени 2 милиони долари за да се појави во само една епизода во филмот. Бред би се појавил со улога на член на монголкси клан.

Нормално дека сега се чека на одговорот, а продуцентите веќе имаат и алтернатива. Доколку Бред ја одбие улогата, тогаш истата ќе му биде понудена на Мел Гипсон, но неговиот хонорар е малку помал од оној на Бред.

Напиши коментар