ШоуБиз

Бремена, а сепак секси :)

Навистина стомакот веќе драстично ѝ нарасна, но сепак, нејзината фигура и понатаму е совршена. Поради тоа, оваа убавица сеуште не е подготвена да се откаже од задоволството да носи бикини и тоа во различни бои и со различни дезени.

Кортни Кардашијан ни го откри својот труднечки стомак додека беше на семеен одмор во Мексико заедно со својот дечко Скот Дисик и синот Мејсон. Сепак, сите очи биле вперени во неа и со право.

Колку само мајки се надеваат дека вака ќе изгледаат во текот на бременоста. За жал, само на некои им успева. Како? Е, тоа сеуште не сме откриле!

Напиши коментар