Ако сте во блажена состојба, не значи дека треба да се откажете од задоволствата што сексот ги носи. Многу од жените по време на бременост се срамат од својот изглед, големото стомаче и неколку килца плус. Но треба да знаете дека тоа не претставува никаков проблем за мажот, дури и повеќето од нив се изјасниле дека тоа ги пали. Но секоја бременост е индивидуална и секако претходно треба да разговарате со својот гинеколог, бидејќи има некои состојби кои не дозволуваат секс по време на бременост.  Но доколку вашата бременост не е патолошка, тогаш немате причина за грижи. А сега погледнете ја галеријата со специјални пози за трудници.

 

Напиши коментар