Мода

Brian Atwood за Лето 2012 – извонредна колекција на обувки…

… Која буквално ги вклучува сите вкусови !!!

Класиката, во комбинација со високи потпетици со необичен израз и интересни детали ја праваат оваа колекција поразлична од сите останати…

Платформите, кои доаѓаат до израз преку различните бои, го олеснуваат движењето и целата хармонија овозможува екстравагантна колекција на обувки, која ќе ја заинтригира секоја жена…

Погледнете на кој начин го прави тоа…

Напиши коментар