Керозин

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Rafale

Моделот е базарин на  Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse но има некои нови и дополнителни карактеристики. Rafale е со екстериер во две бои – сива и сина. Овие теми се исто така дел и од ентериерот на возилото.

Rafale е со 7.9 литров, w 16 мотор со 1200 к.с., а за забрзување од 0 до 100 км/ќ се потребни само 2.6 секунди. Максимална брзина е  410 км/ч.

 

 

Напиши коментар