Мода

Burak Uyan – смел и префинет дизајн

Дизајнерското име кое за кратко време етаблираше на модната сцена, карактеристично е по смелиот дизајн и урбаниот изглед…Новите трендови не дефинираат строги линии, па така различната употреба на убавото,  Burak Uyan ја спојува со функционалноста и елегантноста а на ист начин е лансирана и пролетно-летната потпетица.

Освен текстурните, во колекцијата Пролет/Лето 2012 присутни се и црни и бели модели и сето тоа резултира во една поинаква и секси линија.

Овие кондури ги карактеризира скулптурен дизајн, микс од бои, и популарниот  strappy модел, по кој сите ин девојки, ќе шекнат.

Напиши коментар