Art & Crafts

Burberry нокти

Многумина го сакаат карактеристичниот кариран дезен на брендот Burberry, а ние ви даваме предлог како истиот да го имате на вашите нокти. Потребен ви е лак во крем, бела, црна и црвена боја и уметноста може да започне.

Напиши коментар