Мода

Burberry Prorsum Resort 2013

Фасцинантниот моден бренд  Burberry Prorsum како и секогаш нуди нешто необично и нешто што дефинитивно се разликува од се останато на модниот подиум со што се дефинира како бренд кој заслужува да биде еден од водечките брендови чии колекции континуирано учествуваат во групата брендови – тренд сетери.

Ресорт колекцијата нуди кежуал урбани комбинации во типичните за брендот бои и кроеви.

Burberry Prorsum Resort 2013 Collection (34)

Burberry Prorsum Resort 2013 Collection (4)

Burberry Prorsum Resort 2013 Collection (6)

Burberry Prorsum Resort 2013 Collection (9)

Burberry Prorsum Resort 2013 Collection (11)

Burberry Prorsum Resort 2013 Collection (12)

Burberry Prorsum Resort 2013 Collection (15)

Burberry Prorsum Resort 2013 Collection (16)

Burberry Prorsum Resort 2013 Collection (17)

Burberry Prorsum Resort 2013 Collection (19)

Burberry Prorsum Resort 2013 Collection (20)

Burberry Prorsum Resort 2013 Collection (21)

Burberry Prorsum Resort 2013 Collection (23)

Burberry Prorsum Resort 2013 Collection (24)

Burberry Prorsum Resort 2013 Collection (26)

Burberry Prorsum Resort 2013 Collection (27)

Burberry Prorsum Resort 2013 Collection (28)

Burberry Prorsum Resort 2013 Collection (29)

Burberry Prorsum Resort 2013 Collection (30)

Burberry Prorsum Resort 2013 Collection (31)

Burberry Prorsum Resort 2013 Collection (32)

 

Напиши коментар