man fashion

BWGH колекција за урбани мажи

Брендот Brooklyn We Go Hard ја прикажа својата нова колекција за есен/зима која пред се е наменета за урбаните мажи.

Едноставноста, лежерноста и младешкиот дух е вметнат во оваа колекција која пред се е наменета за помладите и урбани мажи. Застапени се класичните есенско зимски бои, кафена, окер, сива, тегет, црна, надополнети со дезени на риги.

 

Напиши коментар