man fashion

Calibere пролет/лето 2012

Во оваа колекција ќе забележите колку добро може да изгледаат елегантни парчиња во кежуал варијанта. Начинот на кој ќе ги искомбинирате парчињата облека всушност го одразува вашиот личен стил и го дефинира како добар или лош. Цената и брендот не се пресудни. Во оваа колекција ќе најдете неколку навистина совршени летни комбинации.

Напиши коментар