man fashion

Calvin Klein Indigos пролет/лето – 2012

Прекрасна пролетна колекција од брендот Келвин Клајн. Едноставни и удобни, секојдневни парчиња облека, во кои изгледате безпрекорно. Основните бои се сина и бела, што е една универзална и добитна комбинација за топлите денови од годината.

Напиши коментар