Дестинации

Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort – Храмот на Посејдон

Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort  е дел од природен резерват, а при градењето на хотелот една од главните задачи била да се заштити максимално вегетацијата наоколу. Исто така има достап до археолошките локалитети кои се на територијата на хотелот. Хотелот се наоѓа на 60 км од Атина и непосредно до Храмот на Посејдон.

 

 

Напиши коментар