man fashion

Caramelo ја има новата колекција за мажи! Колекција која го освои секој маж

Новата колекција на Caramelo е лежерна и урбана, наменета за мажите кои го почитуваат кежуал стилот. Убави, светли бои одлично искомбинирани. Она што може да се забележи дека панталоните и палтото се во различна боја. Гледајте да не бидете облечени во комплет. Панталоните и палтото нека бидат во различна боја. За едноставен, а убав изглед одберете ги сината, виолетовата, црвената, светло сивата боја.

Напиши коментар