man fashion

Carlo Pignatelli за специјални свечани моменти

Колекцијата е наменета за специјални моменти како што се венчавка, прослава и слично. Ако сакате да знаете како треба да изгледа вашиот свечан стајлинг, тогаш ова е вистинската колекција од каде ќе ги препознаете новите трендови и она како треба да изгледа елегантниот машки костим.

Carlo Pignatelli Cerimonia Spring-Summer 2013 (1)

Carlo Pignatelli Cerimonia Spring-Summer 2013 (2)

Carlo Pignatelli Cerimonia Spring-Summer 2013 (3)

Carlo Pignatelli Cerimonia Spring-Summer 2013 (4)

Carlo Pignatelli Cerimonia Spring-Summer 2013 (5)

Carlo Pignatelli Cerimonia Spring-Summer 2013 (6)

Carlo Pignatelli Cerimonia Spring-Summer 2013 (7)

Carlo Pignatelli Cerimonia Spring-Summer 2013 (8)

Carlo Pignatelli Cerimonia Spring-Summer 2013 (9)

Carlo Pignatelli Cerimonia Spring-Summer 2013 (10)

Carlo Pignatelli Cerimonia Spring-Summer 2013 (11)

Carlo Pignatelli Cerimonia Spring-Summer 2013 (11)

Carlo Pignatelli Cerimonia Spring-Summer 2013 (12)

Carlo Pignatelli Cerimonia Spring-Summer 2013 (13)

Carlo Pignatelli Cerimonia Spring-Summer 2013 (14)

Carlo Pignatelli Cerimonia Spring-Summer 2013 (15)

Carlo Pignatelli Cerimonia Spring-Summer 2013 (16)

 

Напиши коментар